De nieuwe Corona regels

Beste leden,

Zoals jullie ongetwijfeld al vernomen hebben, worden de corona maatregelen flink aangescherpt per 14 oktober 22u. Dat betekent helaas dat er grotendeels niet meer gebasketbald kan worden.
Naar aanleiding van de persconferentie was ons bestuur gisteren genoodzaakt om voor onze vereniging een aantal nieuwe regels op te stellen. Het in ieders belang en voor zijn eigen gezondheid om de coronamaatregelen te volgen.   We willen natuurlijk zo snel mogelijk weer allemaal kunnen ballen!

De nieuwe regels blijven gelden totdat de overheid nieuwe maatregelen aankondigt of versoepelingen. Het bestuur stuurt jullie dit bericht alvast en wacht zij zelf nog op het nieuwe protocol van de NBB.
De volgende corona maatregelen zijn genomen voor Blauw-Wit basketball:

U20 t/m senioren. (18+)   GEEN training    GEEN competitiewedstrijden   (18 jaar of ouder dan kun je helaas niet mee trainen)
U10 t/m U18 (t/m 17 jr)     WEL training     GEEN competitiewedstrijden    
Kleedkamers +douches   Blijven DICHT

Overige regels:

  1. Vandaag 14/10/2020 t/m a.s. vrijdag 16/10/2020 gaan de trainingen  voor U10 t/m U18 gewoon door.
  2. Voor U10 t/m U18  blijft gelden: Houd 1,5m afstand tot je trainer/coach.
  3. Kom pas kort voor je training naar de sporthal
  4. Desinfecteer je handen in de entree hal
  5. Heb je klachten? Blijf thuis!
  6. Meld bij het bestuur als je getest wordt en als je een testuitslag ontvangen hebt. Bestuur@blauw-wit.com
  7. Toeschouwers bij trainingen zijn niet toegestaan.
  8. Volg de aanwijzingen en routepijlen in de sporthal.

Tijdens de herfstvakantie, 19 t/m 23 oktober,  zijn er sowieso geen trainingen gepland. Het bestuur maakt per 26 oktober een kleine tijdelijke wijziging in het trainingsschema. Die mailen we nog door aan de betrokken teams en we melden het op onze facebook pagina.

Wat betreft het betalen van de contributie kunnen wij nu nog niets melden. Het is ons nu nog niet duidelijk  wat de financiële gevolgen zijn voor onze vereniging. Deze maatregelen betreffen tot nu toe vooral de teams U20 t/m senioren. Meer bericht hierover volgt hopelijk  de komende weken.

We hopen met jullie over ongeveer 4 tot 6 weken weer allemaal te kunnen basketballen!Zodra de bond ons meer en nieuwe informatie geeft, berichten we jullie weer.

Met sportieve groeten,


Namens het hele bestuur,