Skip to content

Blauw-Wit Basketball “Laatste loodjes voor basketballers.”

Blauw-Wit Basketball “Laatste loodjes voor basketballers.” published on Geen reacties op Blauw-Wit Basketball “Laatste loodjes voor basketballers.”
Facebooktwitter

Afgelopen weekend kwamen 3 teams van Blauw-Wit Basketball in actie. Zowel Mixed U14-3 als Mannen U20 hadden uitwedstrijd bij de kampioen van hun competities; Mixed U14-3 in Eindhoven tegen Almonte en Mannen U20 in Veghel tegen Attacus, terwijl Mixed U10-1 speelde tegen de hekkensluiter in Bergen op Zoom. Uitslagen waren daardoor dus ook redelijk voorspelbaar.

Mannen U20 staat derde en tegen kampioen Attacus was eigenlijk meer een oefenwedstrijd. Thuisploeg begon sterk en liep uit tot 12-2 voorsprong. Wedstijd verliep sportief en ging verder redelijk gelijk op. Het lukte Blauw-Wit niet om de voorsprong in te lopen en Attacus won met 77-50. Daarmee sluit Blauw-Wit een leerzaam seizoen af in een hogere leeftijdsgroep (u22), waar ze flink tegenstand ontvingen en desondanks toch netjes op een derde plaats eindigden.

Ook Mixed U14-3 had tegen Almonte in Eindhoven weinig in te brengen. Wegens de meivakantie kon Blauw-Wit niet een vol team op de been brengen maar gelukkig was er versterking met jongere spelers en speelsters uit U12-1. Helemaal op elkaar ingespeeld waren ze natuurlijk niet en daar wist thuisploeg volop van te profiteren. Toch gaven Roosendalers het niet cadeau en wisten ze de kampioen ruim onder de 100 punten te houden, en zelfs nog een echte buzzerbeater (in het slotsignaal) te scoren. Eindstand 87-25.

Mixed U10-1 trad aan in Bergen op Zoom tegen de hekkensluiter WBBGiants2. Thuisploeg had het nakijken bij de flitsend spelende Roosendalers, die ook nu weer met z’n allen wisten scoren. Maar toch gaven ze de nieuwe en heel jonge thuisploeg ook wat ruimte om een mooie wedstrijd te maken. De ruime overwinning was voor de Roosendalers: 17-50. Over enkele weken sluit U10-1 hun seizoen af in de laatste thuiswedstrijd tegen Blauw-Wit U10-2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Tertiary Sidebar