Informatie over Blauwwit Basketball en afgelasten Basketball kamp in juni

Hopelijk zijn jullie allemaal nog gezond en is er nog niemand bij Blauwwit getroffen door het corona-virus.
Als dat wel zo is laat het ons weten aub. We willen graag op de hoogte blijven.

Via deze berichtgeving willen wij jullie inlichten over de (on)mogelijkheden van onze basketball activiteiten de komende maanden.

De trainingen en alle competitiewedstrijden zijn inmiddels al enkele weken afgelast. De competities worden niet meer uitgespeeld, aldus de NBB.
De sporthal is logischerwijs ook nog steeds gesloten.  
 

Activiteiten Blauw-wit dit seizoen.

  • Basketballkamp gaat niet door!  Omdat België inmiddels de lock down heeft verlengd (ons kamp is in Belgie)  hebben we helaas moeten besluiten dat het basketball kamp in juni spijtig genoeg niet door gaat!!! 
  • Selectietrainingen: De geplande selectie trainingen in mei gaan niet door.  Vooralsnog is het niet duidelijk of we in juni/juli alsnog selectie trainingen willen of kunnen houden. Wij zijn afhankelijk van vervolgbesluiten vanuit de overheid.
  • Clubmiddag. Het is nu nog onduidelijk of we in juni / juli een clubmiddag kunnen of mogen houden. Het bestuur overweegt om een uitgebreide kickoff-middag / weekend  te gaan houden bij de start van komend seizoen. Ook hierbij zijn we afhankelijk van het verloop van het coronavirus en eventuele maatregelen van de overheid. Wordt vervolgt!

Nieuwe teamindeling.

Onze technische commissie  is druk bezig om voor het nieuwe seizoen een voorlopige teamindeling te maken.  Jullie ontvangen van hun een aparte mail met informatie hierover.

Op 10 april komt het bestuur (online) weer bij elkaar om verdere mogelijkheden te bespreken. Hopelijk is er tegen die tijd iets meer duidelijkheid.

Blijf gezond en let op elkaar !

Wij hopen jullie in goede gezondheid snel weer te ontmoeten! Met sportieve groeten,


Namens bestuur Blauwwit Basketball.