Skip to content

Profs New Heroes van de partij bij herfstclinic van New Heroes Academy

Profs New Heroes van de partij bij herfstclinic van New Heroes Academy published on Geen reacties op Profs New Heroes van de partij bij herfstclinic van New Heroes Academy
Facebooktwitter

Op woensdag 18 oktober slaat de New Heroes Basketball Academy voor even weer haar tenten op in sporthal De Hazelaar in Rosmalen. Daar is dan de inmiddels traditionele herfstclinic voor de jeugd, meer in het bijzonder jongens en meisjes in de leeftijd van 8 tot en met 18 jaar.

Speciale attractie bij deze dag basketbal in optima firma is de medewerking die de profs van New Heroes verlenen. Zij nemen op enkele van de in totaal zestien stations de leiding voor hun rekening! Tevens is er een persoonlijke meet-and-greet met de profs.

genomen op 14- 09 -2017 tijdens New Heroes – MLP Academics Heidelberg (Preseason)
Copyright 2017, Robert Verboon Fotografie, all rights reserved

De trainingen worden verzorgd door trainers van de Academy; Paul van Asseldsonk, Ralf Schilder, Sander van der Holst en Paul van den Heuvel. Voor de laatste, ex-toparbiter en voormalig trainer van de huidige landskampioen bij de vrouwen Lekdetec Bemmel, wordt het meteen het eerste openbare optreden in het shirt van het opleidingshuis van New Heroes Basketball.

De trainers worden geassisteerd door spelers die hun opleiding krijgen op New Heroes’ Academy.

De deelname aan de clinic staat overigens open voor spelers en speelsters van alle niveaus, ervaren maar ook beginnend. In diverse categorieën zijn er ook leuke prijzen te verdienen.

De clinic begint om tien uur en duurt tot half vijf. De deelname kost €22,00. Naast een leerzame dag basketbal zit in dat bedrag een gezonde lunch begrepen alsmede volop frisdrank.

Het inschrijfgeld moet op 18 oktober voldaan worden bij binnenkomst in de sporthal De Hazelaar.

De deuren daarvan gaan open om 9.15 uur. Het verdient aanbeveling een eigen basketbal mee te brengen. Voor een beperkt aantal deelnemers heeft de organisatie ballen ter beschikking.  

Inschrijven via deze link.

Wacht daar niet te lang mee, want vol is nu eenmaal vol! Tot maandag 16 oktober.

Zie voor meer informatie www.badb.nl en www.newheroesbasketball.nl

Like onze facebookpagina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Tertiary Sidebar