Skip to content

Opnieuw winst voor beide U10 teams en U12-2, en Jongens U14-1 scoren 100 punten in hun wedstrijd!

Opnieuw winst voor beide U10 teams en U12-2, en Jongens U14-1 scoren 100 punten in hun wedstrijd! published on Geen reacties op Opnieuw winst voor beide U10 teams en U12-2, en Jongens U14-1 scoren 100 punten in hun wedstrijd!
Facebooktwitter

Zaterdag 27 januari 2018 ontving Mixed U10-1 Barons Breda. Bezoekers hadden enkele imposant grote spelers maar Roosendalers speelden een superwedstrijd en wonnen met groot gemak met liefst 62-10!

Mixed U12-2 speelde tegen Agathos Raamsdonksveer. Roosendalers wisten dat ze deze wedstrijd punten konden pakken, maar de start was moeizaam. Toch namen ze een kleine voorsprong en wisten die gedurende de wedstrijd mooi uit te bouwen tot een 48-35 winst.

U10-2 kreeg WBBGiants Bergen-op-Zoom te gast. Met snelle aanvallen liepen Roosendalers al snel uit tot 28-10. En die voorsprong wisten ze door goed verdedigen, veel balonderscheppingen en snelle tegenaanvallen, vast te houden en zo won ook Blauw-Wit U10-2, met 49-28.

Jongens U18 speelde tegen BBFMigliore uit Rijen. Bezoekers bleken goed op elkaar ingespeeld, Roosendalers hadden nauwelijks antwoord op de Rijense plays en Migliore liep meer dan 20 punten uit. Gaandeweg de wedstrijd kwam Blauw-Wit beter in het ritme en gestaag liepen ze in. Maar na rust kwamen ze toch niet meer aan te pas en bezoekers waren klasse beter. Winst ging mee naar Rijen: 42-78.

Mannen Senioren 2 kreeg een afzegging van hun tegenstander en wonnen dus zonder te spelen reglementair.

Blauw-Wit 2e Divisionist U14-1 kreeg TBGDragons Wijchen te gast. Roosendalers hadden honger naar punten, scores knallen, en met deze tegenstander lukte dat. Eerste kwart sloten ze al af met liefst 23-7 en bij rust stond het al 54-20. Na rust kwam er wat gemakzucht in het spel en ze lieten bezoekers evenveel scores toe. 75-41 was de stand bij het ingaan van laatste kwart. Nieuw doel was de 100-punten grens. En die werd in de slotseconden gehaald: Blauw-Wit won met 100-48.

Mannen Senioren 1 sloot de basketballavond af tegen BVHoofddorp. Blauw-Wit startte moeizaam, onder druk van bezoekers kwamen ze er lange tijd niet aan te pas. Toen het bij Blauw-Wit weer wat begon te lopen was het te laat, het gat was te groot en BVHoofddorp won met een ruime 52-76. Blauw-Wit blijft daardoor voorlopig in de onderste regionen van de nationale 1e Divisie. Volgende week treffen ze de koploper in Den Helder in een zware wedstrijd, ver van huis.

Jongens U16-1 had zaterdagmiddag uitwedstrijd tegen Almonte Eindhoven. Eerste kwarten liep het niet bij Roosendalers, slappe verdediging en weinig intensiteit in aanval, terwijl hekkensluiter Almonte hun beste wedstrijd ooit leek te spelen, waarbij alles lukte. Blauw-Wit was gefrustreerd en keek bij rust tegen een flinke achterstand aan. Na flinke peptalk kwam er na rust toch een vechtlustig Blauw-Wit terug op het veld. Hoewel het nog steeds moeizaam ging liepen Roosendalers gestaag in en leken ze toch de wedstrijd te kunnen winnen. In de superspannende slotfase kwamen ze net tijd tekort en nipte winst 65-61 bleef bij Eindhovenaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Tertiary Sidebar