Skip to content

Nieuwe HeadCoach voor Heren 1

Nieuwe HeadCoach voor Heren 1 published on Geen reacties op Nieuwe HeadCoach voor Heren 1
Facebooktwitter

Beste allemaal,

Graag stel ik me voor aan jullie via deze weg . Mijn naam is Kostas Kaparounakis, ik ben 56 jaar oud, van Griekse origine, geboren in Athene en sinds 1987 in Nederland.Ik woon samen met mijn partner in Teteringen. Samen hebben wij 4 kinderen.Ik ben werkzaam in Zoetermeer binnen de Landelijk Forensisch Service Centrum van de Nationale Politie.

In Griekenland ben ik op mijn 10e levensjaar in aanraking met basketbal gekomen en dat spel werd meteen mijn passie. De laatste 32 jaar ben ik actief als basketbal coach en heb ik op vrijwel alle niveaus mogen coachen.

Het overdragen van kennis en ervaringen is voor mij heel belangrijk en dat zal ik doen bij Blauw-Wit. Dit om de jeugdige spelers te ontwikkelen, maar ook om hen te verbeteren in hun fundamentals om later door te kunnen stromen bij H1.

Natuurlijk hoop ik het H1 team naar een hoger niveau te leiden. Wat hebben we nodig om dit te bereiken? Zeker mensen met een sterke PHD, en daar bedoel ik mee: PASSIE, HONGER en DRIVE. 

Voor aankomend seizoen is ons motto : “Er is geen ik maar WIJ”.

Graag tot ziens in de sporthal. 

m.v.g.

Kostas Kaparounakis 

Headcoach H1 Blauw-Wit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Tertiary Sidebar