Skip to content

Het afgelopen paasweekend stond bij de basketballers van Blauw-Wit in het teken van pass-sen (van de bal, en scoren natuurlijk)

Het afgelopen paasweekend stond bij de basketballers van Blauw-Wit in het teken van pass-sen (van de bal, en scoren natuurlijk) published on Geen reacties op Het afgelopen paasweekend stond bij de basketballers van Blauw-Wit in het teken van pass-sen (van de bal, en scoren natuurlijk)
Facebooktwitter

Mannen U16-2 ging op bezoek bij BiksShots in Hilvarenbeek. Thuisploeg was duidelijk iets sterker en balvaardiger en won via 14-6, 34-15, 52-27 met eindstand 76-47.

Gemengd U12-3 ontving de koplopers in hun competitie, EastwoodTigers uit Oosterhout. Eerste kwarten lukte het om goed bij te blijven en bij rust stonden Roosendalers zelfs voor, 19-17. Maar na rust liep het even niet meer en sloegen bezoekers een gaatje van 8 punten. Toch ging het na enkele minuten van weinig scores weer lopen bij Blauw-Wit en ze kwamen zomaar weer op voorsprong. Het werd een superspannende wedstrijd en ook een mooie 3-punter van de tegenstanders in het slotsignaal voorkwam niet meer dat Blauw-Wit won: 39-38.

Vrouwen U16 kreeg Waldric uit Woudrichem op bezoek. Blauw-Wit bleek op dreef tegen de hekkensluiter, speelde een full-court man-to-man press en wist daaruit heel veel te scoren. Bij rust stond het al 60-7. En bezoekers hadden het nakijken. Al in het derde kwart kwam de 100 punten-grens in zicht, en eindstand was liefst 124-12, in ieder geval een seizoensrecordwinst.

U10-2 speelde tegen Vossenberg uit Oudenbosch. Met mooi samenspel en goede scores van alle spelers lukte het Blauw-Wit om een ruime voorsprong op te bouwen tot liefst 30-8 en kregen bezoekers flink wat gelegenheid om terug te komen. De winst kwam echter niet in gevaar en Blauw-Wit won 38-25.

Mannen U20 kreeg Vido uit Veldhoven te gast. Vorige week wisten ze de uitwedstrijd aldaar nipt te winnen (59-60). Eerste kwart kostte behoorlijk moeite maar bij rust leidden de Roosendalers met 37-28. Ook na rust kostte het nog even tijd voor de Blauw-Wit trein op gang kwam maar toen het eindelijk ging lopen speelden ze zomaar een 31-0 run en was de wedstrijd gespeeld. Goede team-win, 94-53.

Gemengd U14-2 speelde thuis tegen Agathos uit Raamsdonksveer. Bij winst zouden de Roosendalers nog kampioen kunnen worden dus dat gaf wat spanning. Maar bij rust leek het toch een gemakkelijke win te worden met tussenstand 27-12. Maar de wedstrijd is pas gedaan als het eindsignaal klinkt, en Agathos dat ook nog kans maakt op het kampioenschap vocht hard terug en kwam zowaar op kleine voorsprong. Maar Blauw-Wit kon met goede tactiek toch de eindstand bepalen op een 45-38 winst.

Mannen U18 kreeg JRC uit Boxtel op bezoek. Van vorig seizoen wisten ze dat het een lastige tegenstander was, maar na een wat moeizame beginfase lukte het toch goed om bij te blijven. 28-34 ruststand. Eigenlijk hadden bezoekers maar enkele spelers die niet te stoppen bleken. Bovendien lukte het passen niet altijd even goed wat resulteerde in balverlies. Bezoekers namen dus de winst 66-79 mee naar Boxtel.

Heren 2 speelde in Kapelle tegen Smokkelhoek. Thuisploeg nam in eerste kwart een voorsprong van 24-11. Daarna ging het redelijk gelijk op en bleef Smokkelhoek op veilige voorsprong. Via ruststand 38-24 en 61-45 na het derde kwart, kwam de eindstand op 86-62.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Primary Sidebar

Secondary Sidebar

Tertiary Sidebar